Mijn favorieten

Een woning kopen in de regio Drachten?

 

Een woning kopen? Koop vertrouwd met De Vries Makelaars.

 

Het besluit een woning te gaan kopen, is een belangrijke stap in uw leven. Iedereen heeft zijn eigen reden om te verhuizen. Maar bij het kopen van een huis gaat u niet over één nacht ijs; bouwkundige staat, reële prijs, milieu regels, gemeentelijke voorschriften, erfdienstbaarheden en andere addertjes onder het gras, er komt zoveel bij kijken, dat deskundige begeleiding en advies van een makelaar onontbeerlijk zijn.

De Vries Makelaars biedt u een uitgebreide dienstverlening.

Het aankoop traject bestaat uit verschillende fases; respectievelijk het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en de eigendomsoverdracht. In al deze fases kunnen wij van De Vries Makelaars u begeleiden.

 

Zoeken: In deze moderne tijd met internet e.d. is het vinden van een woning niet zo'n groot probleem meer.

Waarschijnlijk heeft u zelf al uw droomwoning gevonden.   Maar hoe nu verder?

 

Bezichtigen; Als u een woning wilt kopen zult u toch eerst moeten bezichtigen. Maar waar let u dan op!!  De mooie inrichting die de interieur styliste heeft aangebracht neemt de verkoper echt wel mee.  De Vries Makelaars kan u tijdens bezichtigingen begeleiden, zodat u altijd optimaal kunt profiteren van onze marktkennis, bouwkundig inzicht en vakkundig advies. Zeker omdat de koop van een nieuwe woning vaak samengaat met emoties, is het prettig om begeleid te worden door een makelaar, die volledig op de hoogte is van uw situatie en uw belangen objectief kan behartigen.

 

Onderhandelen; heeft u uiteindelijk de woning van uw keuze gevonden, en wilt u hierop een bieding uitbrengen, dan kunnen wij van De Vries Makelaars dit hele onderhandelingstraject voor u uitvoeren. Wij houden ons hier dagelijks mee bezig.  Komt er een overeenkomst tot stand, dan zullen wij u juridisch begeleiden en adviseren (koopakte, leveringsakte, eigendomsoverdracht etc.). Wij gaan samen met u naar de notaris, en voor de overdracht zal de woning nog geïnspecteerd worden. Ook nadat de koop gesloten is, kunt u altijd nog bij De Vries Makelaars terecht voor vragen of advies.

 

De kosten; laten we voorop stellen dat een kat in de zak kopen altijd te duur is. Om maar te zwijgen van alle ergernis dat zoiets oplevert. U verdient onze kosten absoluut terug, omdat u erop kunt rekenen dat er een goede deal gesloten wordt.

Vraag vrijblijvend naar de kosten, het zal u verbazen. 
 

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op: Tel 0512 512123