Mijn favorieten

Uw woning verkopen in de regio Drachten

 

Uw woning verkopen:  goed en betrouwbaar met De Vries Makelaars.

 

Het verkopen van uw woning vereist deskundige hulp op maat zodat u verzekerd bent van een optimaal verkoopresultaat. Juist daarom doet u een beroep op De Vries Makelaars. Wij begeleiden u van het A tot Z, van opstart tot aan de notaris bij de verkoop van uw woning.

Onderstaande informatie geeft u een indruk van het verkooptraject.
 

Kennismaking: in het eerste gesprek worden uw wensen besproken en onze diensten toegelicht. De woning zal worden bekeken en in de meeste gevallen kan direct een reële inschatting gemaakt worden van de opbrengst prijs.
 

Vraagprijs: uit onderzoek is gebleken dat een juiste vraagprijs resulteert in een snellere verkoop en een hogere opbrengst.

Daarom doen wij een grondige inspectie van uw woning en uitgebreid veldonderzoek. Zo raadplegen wij diverse registers,

databases en andere informatiebronnen, kijken we naar de bouwkundige staat en de kwaliteit van het huis en controleren wij

bestemmingsplannen en milieuaspecten.

 

Presentatie: Om uw woning optimaal onder aandacht te brengen maken we gebruik van een professionele fotograaf en laten we digitale plattegronden maken.

Op deze manier wordt uw woning volledig en goed gepresenteerd. 

 

Promotie: wij beschikken over vele mogelijkheden om uw woning uitgebreid te publiceren. Waaronder, het internet;  FUNDA, eigen website, sociale media zoals Facebook e.d en diverse andere media. Via het NVM-uitwisselings systeem brengen wij alle  collega-makelaars en ingeschreven woningzoekenden op de hoogte van uw woning. Ook onze herkenbare “te koop bord” is een optie.

 

Bezichtiging: wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen. De potentiële koper krijgt uitgebreid informatie en een verkoop brochure.

Bezichtigingen kunnen ook in de avonduren of op zaterdagen plaatsvinden.

 

Onderhandelen: dagelijks houden wij ons bezig met het bemiddelen tussen partijen. Door training en jarenlange ervaring zijn wij van De Vries Makelaars, professionele onderhandelaars. U kunt vertrouwen op ons advies en deskundigheid en daar plukt u de vruchten van.

 

Koopakte:  is er sprake van een “deal”, dan stellen wij een koopovereenkomst op conform het NVM-model. Hierin worden de gemaakte afspraken vastgelegd.  De koopakte wordt, nadat deze is toegelicht door De Vries-Makelaars, ondertekend door koper en verkoper.

 

Notaris:  voorafgaand aan het transport (eigendomsoverdracht)  bij de notaris zal nog een inspectie (oplevering) plaats vinden. Wij begeleiden deze inspectie en zijn ook bij het transport bij de notaris aanwezig. Na afloop krijgt u een leuke presentie.

 

Nazorg: Ook na de verkoop staat wij voor u klaar. U kunt op ons rekenen als u na de overdracht nog vragen heeft.

 

Onze kosten: u begrijpt dat goede service en dienstverlening en de onvermoeibare inzet om te komen tot een maximale prestatie, kosten met zich meebrengt.

In het eerste kennismakingsgesprek zullen we onze kosten aan u voorleggen en u zult concluderen dat wij echt niet duur zijn.  

 

Wilt u uw woning verkopen, neem contact op met De Vries Makelaars.  Tel.  0512 512 123